Eddie Jürgensen Design © 2011

Cannonballen har vist sig som utroligt driftsikker og udholdende. I mere end 10 år har politi, militær, redningstjenester, og dedikerede hundetrænere verden over haft stor træningsudbytte og ikke mindst god underholdning sammen med deres hunde. Sprængstofhundes stille stirren, eller den livlige agility hund i fuld løb, det meste kan indlæres med en Cannonball. Det ved tusindvis af Cannonball brugere fra Stockholm til Sydney.

Med sin lave vægt på 1600 gram og de kompakte ydermåle på kun 23*9 cm, kan Cannonball praktisk talt skjules over alt. Trods dens ringe ydre, har Cannonball en imponerende lodret skudhøjde på ikke mindre end 2 meter (dette med en 85 gram bold!). Ophængt i et træ eller lignende, bliver skudlængden op til 5 meter.

Om det gælder træning på fremadsendelse (Cannonball har en rækkevidde på op til hele 500 meter), søg på døde genstande, agility træning eller alle andre former for hundetræning, gør Cannonball den forskel som du søger efter.

Du får her den seneste generation Cannonball. Alt er udført i rustfri stål, CNC bearbejdet eloxeret aluminium, og et bomstærk kabinet i PET. En robust antenneløs håndsender garanterer dig en stabil og uovertruffen rækkevidde, som under optimale forhold rækker helt op til 500 meter.

Boldens kraftige acceleration tænder hundes jagtinstinkter, og gør den skarpere på opgaven gang på gang. Din hunds opmærksomhed skærpes, og koncentrationen på opgaven bliver optimal. Den tilforladelige fjernbetjening sikrer dig at belønningen gives i et split sekund.

Med et stærkt 12 volt system er du sikker på at rækkevidden og drifttiden er helt i top. "Auto off" systemet sørger for at batterilevetiden er optimal. Når bolden er affyret, slukker strømforbruget automatisk. Med andre ord, der er ingen kontakt du SKAL huske at tænde, og ingen kontakt du KAN glemme at slukke for.

Cannonball er markedets mest gennemprøvede og driftsikker boldkaster. Selv efter mange års intensiv brug vil din Cannonball stadig fungere som på første dag.

Vægt 1600 gram

Diameter 235 mm

Højde 89 mm

Strømforsyning 12 Volt

Skudhøjde ca. 2 m

Rækkevidde op til 500 meter

Pris: 2395,- inkl. moms, bold og batterier.